ClayCraft är en helt ny månadstidning på engelska med inspirerande, roliga och utmanande keramikprojekt för alla som gilla att leka och jobba med lera och keramik

Under lång tid har det inte funnits någon vanlig tidning för de som är nya för keramik och mer erfarna som vill hålla sig informerade om nya trender och tekniker.


För att fylla denna lucka erbjuder ClayCraft magazine många praktiska steg-för-steg projekt på olika kompetensnivåer från nybörjare till inspirerande projekt för den mest avancerade läsaren.


ClayCraft ger väsentlig information om exempelvis hur man kommer igång, tekniker, lerval, glasering, bränning och ugnar, verktyg, produktrecensioner, artiklar om enskilda keramiker, recensioner av keramiska utställningar, evenemangslistor, leverantörer och kurser.


ClayCraft magazine riktar sig mot keramikentusiaster på alla nivåer, nybörjare, de i de tidiga stadierna av lärande, keramikstudenter eller mellanliggande keramiker, som vill förbättra sina färdigheter och ta dem till en högre och mer professionell nivå, såväl som människor som bara älskar keramik.

Prenumeration


En prenumeration på Claycraft magazine är perfekt för alla som är intresserade av keramik och som behöver lite extra inspiration, råd & tips och allmän bransch information.


Varje utgåva är fylld med produktrecensioner, expertråd, intervjuer, praktiska tips om exempelvis hur man kommer igång, tekniker, lerval, glasering, bränning och ugnar, verktyg, artiklar om enskilda keramiker, recensioner av keramiska utställningar, evenemangslistor, leverantörer och kurser med mera


12 nr £64.49  ca 720:-

Rabattpris för kunder i Sverige (endast vid beställning via kvarnbyart.se / claycraft.se)

Ordinarie pris £72  ca 800:-
Kvarnby Art ®  -  Copyright © All Rights Reserved  -  Sjövalla Konsulttjänster AB